Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی انتشار فراخوانی از سوی مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران، به استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوپای حوزه معدنی کشور امکانات فضای کار اشتراکی ارائه می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) وابسته به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در راستای تحقق اهداف کارآفرینی و رشد اکوسیستم استارت‌آپی معدنی کشور امکان استقرار هسته های نوآور مرتبط با بخش معدن و صنایع وابسته در فضای کار اشتراکی را فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضای کار اشتراکی یا cowering space نوعی محیط کار اشتراکی است که هسته‌ها و تیم‌های فناور و شرکت‌های تخصصی در هر زمینه کاری با ارزش‌های مشترک و فعالیت‌های مستقل کنار هم جمع می‌شوند تا در محیط کاری‌ یکسان و با فضای جذاب، فعالیت‌های خودشان از جمله همکاری در انجام یک استارت‌آپ یا پروژه‌ای مستقل را انجام بدهند. استفاده از شرایط و امکانات فضای کار اشتراکی به کاهش هزینه‌ها و افزایش بازدهی کار آنها کمک می‌کند.

مخاطبان این فراخوان سرمایه‌گذاران و شتاب‌دهنده‌های تخصصی و شرکت‌های مرتبط با بخش معدن و صنایع وابسته هستند.

خدمات و تجهیزات ارائه شده از سوی مرکز نوآوری ایمینو به استارت‌آپ‌های مستقر شامل میز کار، اینترنت، سالن کنفرانس، اتاق جلسات، اتاق بازی (Game room)، خدمات آزمایشگاهی، امکان استفاده جانبی از خدمات منتورینگ در حوزه کسب و کار، بازارسازی، خدمات حقوقی و تسهیلگری است.

همچنین این مرکز نوآوری از استودیو تخصصی صدا و تصویر برای تولید محتوا برخوردار است و برای شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها خدماتی مانند جلوه‌های ویژه سینمایی، استودیو مجازی و کروماکی، تیزرهای موشن گرافیک، اینفوگرافی (ارائه اطلاعات کمی و کیفی در قالب گرافیک)، مستندسازی، گزارش عملکرد پروژه‌های سازمان، دولتی و خصوصی ارائه می‌کند.

به نقل از شبکه ایمینو، علاقه‌مندان و متقاضیان استفاده از فضای کار اشتراکی می‌توانند با ثبت‌نام از این امکانات استفاده کرده و کسب‌وکار خود را توسعه دهند.

این مرکز پس از دریافت و بررسی مدارک در کمیته احراز صلاحیت، نسبت به انتخاب متقاضیان استفاده از این فضاها و مطابق قرارداد تنظیمی بین طرفین و مطابق قوانین و ضوابط عمومی مربوطه، در مدت مشخص شده در قرارداد، به تیم‌های منتخب اجازه حضور و فعالیت را صادر می‌کند.

ایمینو تاکنون میزبان بیش از ۱۲ تیم استارت‌آپی در فضای کار اشتراکی خود بوده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: استارت آپ‌ها ، معدن ، ایمینو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استارت آپ ها معدن ایمینو فضای کار اشتراکی استارت آپ ها مرکز نوآوری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۲۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با بیان اینکه ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند، گفت: اداره کل بیمه سلامت استان با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همودیالیزی حمایت مالی کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، به مناسبت هجدهم اردیبهشت روز بیماران خاص و صعب العلاج معاون اداره‌کل سلامت آذربایجان‌غربی با همراهی مدیران این بیمه و همچنین رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه ضمن بازدید از بخش دیالیز این بیمارستان، مسائل و مشکلات مربوط به بیماران خاص حوزه دیالیز را بررسی کردند.

جواد مجیدی در این بازدید اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ قریب به ۱۵۰۰ نفر از بیماران همودیالیزی در بیش از ۱۵۰ هزار جلسه خدمات خود را با پوشش بیمه سلامت دریافت کرده‌اند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همو دیالیزی حمایت مالی کرده است.

جعفر کیاست‌فر نیز در این بازدید عملکرد اداره کل بیمه سلامت استان در پوشش بیمه‌ای خدمات تشخیصی و درمانی را شایسته احترام و تقدیر دانست.

وی افزود: مرکز دیالیز بیمارستان طالقانی دارای ۱۲۱ تخت دیالیز با دستگاه‌های مدرن و تجهیزات با کیفیت است.

رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه گفت: با وجود پوشش بیمه‌ای خدمات، داشتن کادر ماهر و مجرب، عوارض ناشی از دیالیز در این مرکز بسیار کم است که منجر به افزایش طول عمر و رضایت بیماران می‌شود.

کد خبر 751537

دیگر خبرها

  • آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • اسلامی: با صدور دانش هسته‌ای حصارها را می‌شکنیم
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران