Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تیم‌هایی که از بطن دانشکده و دانشگاه و با تمرکز بر اولویت‌های این مرکز شکل بگیرند شانس بیشتری برای استفاده از امکانات و ظرفیت‌های فضای کار اشتراکی کارمانا در دانشگاه امیرکبیر خواهند داشت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر ایمان شریفی، مدیر مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به حمایت‌هایی که از ایده‌های نوآورانه و استارتاپی دانشجویان در این مرکز می‌شود گفت: ظرفیت‌های مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تجربه کارمانا و تیم توسعه‌دهنده آن در دو سال گذشته، دو ظرفیت بالقوه برای امید داشتن به موفقیت این فضای کار اشتراکی تازه‌تاسیس است و تلاش خواهیم کرد تیم‌های آینده‌داری در این مرکز مستقر و با هدایت درست و اصولی به فضای نوآوری کشور تزریق شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به فعالیت‌های مرکز نوآوری تخصصی مهندسی برق در توسعه فضای نوآوری مرتبط با این رشته و صنعت تاکید کرد: تیم‌هایی که از بطن دانشکده و دانشگاه و با تمرکز بر اولویت‌های این مرکز شکل بگیرند شانس بیشتری برای استفاده از امکانات و ظرفیت‌های فضای کار اشتراکی کارمانا در دانشگاه امیرکبیر خواهند داشت اگرچه این مرکز از تیم‌ها و ایده‌های مختلف که مستعد رشد و موفقیت هستند حمایت خواهد کرد.

حمیدرضا هنرکار، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری رایان ونچرز گفت: ما فقط به یک فضای کار اشتراکی فکر نمی‌کنیم و روی تیم‌های حاضر در کارمانا در صورت خوب بودن تیم و ایده‌شان سرمایه‌گذاری می‌کنیم و در واقع امکان سرمایه‌گذاری را فراهم می‌کنیم. همچنین شتابدهی و منتورینگ تیم‌ها را خواهیم داشت تا در راهشان موفق‌تر ظاهر شوند. در نهایت کلاس‌های آموزشی متعددی نیز برای تیم‌ها برگزار می‌کنیم که همه زمینه‌ها را شامل می‌شود و برای ادامه راهشان کاربردی خواهد بود.»

هر تیمی با هر ایده‌ای که داشته باشد می‌تواند در وبسایت کارمانا ثبت نام کند تا بعد از مصاحبه وارد این مجموعه شود و محدودیت خاصی وجود ندارد.»

هنرکار درباره برنامه‌های آینده کارمانا هم گفت: افتتاح این شعبه شروع راه توسعه کارماناست و تلاش داریم در سال ۱۴۰۰ تعداد شعب کارمانا را به ۴ شعبه برسانیم و با ایجاد یک شبکه واحد، خدمات یکپارچه‌ای به استارتاپ‌ها ارائه دهیم. مهم‌تر اینکه مطالعات راه‌اندازی شعب کارمانا در شهرستان‌ها هم در دست انجام است و به زودی کارمانا به شهر‌های دیگر کشور خواهد رفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر استارت اپ مهندسی برق فضای کار اشتراکی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۷۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظهور نسل زد و دیجیتال در اکوسیستم فناوری و نوآوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره بین‌المللی نمایشگاه اینوتکس از ۱۸ اردیبهشت ماه در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرده و تا روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

در مدت ۴ روز برگزاری این نمایشگاه شاهد برپایی بیش از ۴۰ رویداد آموزشی و کارگاهی توسط متخصصان و فناوران برگزیده در اینوتکس ۲۰۲۴ هستیم.

ایمان ارسطو، مدیرعامل یک مرکز نوآوری بیمه، در سلسله رویدادهای های رسانه اینوتکس۲۰۲۴ و در رویداد «اینشورتک» که در کارخانه نوآوری آزادی، مستقر است، توضیح داد: از سال ها قبل دریافتیم که باید وارد فضای رقابتی و نوآورانه بیمه بشویم.

ارسطو  ادامه داد: فعالیت‌های مختلفی از جمله فعالیت‌های اکتشافی در صنعت بیمه و استارت‌آپ‌های بیمه و کمک به استارت‌آپ‌های این صنعت از ابتدای شکل‌گیری تا زمان تجاری‌سازی‌شدن است.

مدیرعامل این مرکز نوآوری درباره فعالیت های شتاب‌دهی این مرکز توضیح داد: در این بخش از فعالیت‌ها، بیشتر به‌دنبال استارت‌آپ‌هایی خواهیم رفت که به مرحله بازدهی رسیده‌اند.

وی افزود: بخش سوم فعالیت‌های ما، بخش ذهن‌ها است. در این بخش بیشتر به دنبال افراد و تیم‌هایی هستیم که به هر طریقی به فناوری فکر کرده‌اند.

مدیرعامل این مجموعه نوآورانه درخصوص نحوه ترکیب ‌ و ورود تکنولوژی به صنعت سنتی بیمه توضیح داد: اولین مرحله که باعث ترکیب صنعت روندهای نوظهور، که بالاخره وارد زندگی مردم شده‌اند. مانند اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، رباتیک و بلاک‌چین. این روندها در ۱۰ سال گذشته عملا وارد زندگی مردم شده‌اند.

ارسطو در همین راستا افزود: عامل بعدی، ظهور نسل جدید و دیجیتال از جمله نسل‌زد است. این نسل که نسل دیجیتال نامیده می‌شود، باعث تغییر بسیاری از روندها در اکوسیستم فناوری و حتی صنایع قدیمی از جمله بیمه و بانکداری شده‌اند.

وی به چشم‌اندازهای این مجموعه برای آینده اشاره کرد و گفت: مجموعه ما، به‌دنبال تحول دیجیتال و شتاب‌دهی صنعت بانکداری و بیمه است. درواقع، فضایی فرابیمه‌ای و فرا بانکی، مدنظر مجموعه است.

مدیرعامل این مجموعه نوآورانه به نحوه جذب افراد و ایده‌های فناورانه  برای همکاری با این مرکز اشاره کرد و گفت: براساس فراخوان‌ها و همایش‌هایی‌ که در سال برگزار می‌شود، افراد علاقه‌مند و فناور می‌توانند در این مجموعه وارد شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استادان نمونه دانشگاه علامه‌طباطبائی معرفی شدند
  • ظهور نسل زد و دیجیتال در اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف