Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری استان مرکزی بابیان اینکه نخستین فضای کار اشتراکی پارک علم و فناوری استان مرکزی تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد گفت: ۳۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان استان مرکزی در پارک علم و فناوری مستقر هستند ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

مجید شمس در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به تعداد شرکت‌های دانش بنیان در استان مرکزی اظهار داشت: استان مرکزی تعداد 83 شرکت دانش بنیان دارد، از ابتدای سال 97 تا پایان شهریورماه امسال 51 شرکت در استان مرکزی موفق به دریافت عنوان و رتبه دانش بنیان از کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

30 درصد شرکت‌های دانش بنیان استان مرکزی در پارک علم و فناوری مستقر هستند

وی افزود: تقریبا 30 درصد این شرکت‌های دانش بنیان استان مرکزی در پارک علم و فناوری مستقر هستند، موافقت راه‌اندازی دپارتمان‌های تخصصی صنایع خلاق و فناوری اطلاعات را در پارک علم و فناوری داریم و به زودی  برای راه‌اندازی اقدام می‌کنیم به عبارتی در کنار مرکز رشد، دو دپارتمان تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات و دپارتمان تخصصی صنایع خلاق را به زودی راه‌اندازی می‌کنیم.

مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری استان مرکزی ادامه داد: با این موافقتنامه می‌توانیم شرکت‌های حوزه صنایع خلاق و آی سی تی را به صورت ویژه و تخصصی مورد حمایت قرار دهیم، موضوع فضای کار اشتراکی در دست اقدام است که تقریبا تا یک ماه آینده افتتاح می‌شود.

شمس تصریح کرد: گروه‌های متقاضی در مرکز رشد به دو شکل پیش رشد و رشد مورد پذیرش قرار می‌گیرند، در بخش رشد، متقاضیان که الزاما شرکت‌ها و به عبارتی شخصیت‌های حقوقی هستند با دریافت کامل خدمات و حمایت‌ها می‌توانند فرایند تجاری‌سازی ایده‌های محوری و طرح‌های پژوهشی را انجام دهند.

27 شرکت دانش بنیان در استان اردبیل فعالیت می‌کنندایده‌های دانش‌بنیان اردبیل تا مرحله تجاری‌سازی حمایت می‌شودمرکز نوآوری صنایع خلاق در گیلان راه‌اندازی می‌شود

وی بیان کرد: برای شناخت و ارائه مشاوره به این دسته از متقاضیان در یک دوره 6 ماهه تحت عنوان دوره پیش رشد پذیرش می‌شوند، یکی از خدمات مرکز رشد فضای استقرار است که برای شرکت‌هایی که در مرحله رشد قرار دارند دفتر کار اختصاصی به آنها داده می‌شود و برای گروه‌ها و هسته‌هایی که وارد مرحله پیش رشد می‌شوند این فضا به صورت اشتراکی است که اصطلاحا فضای کار اشتراکی گفته می‌شود.

نخستین فضای کار اشتراکی استان تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد

مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری استان مرکزی عنوان کرد: یکی از مشکلات پیش رشدها این است که مجبور هستیم به آنها دفترکار دهیم زیرا با عدم انجام این کار فضایی برای آنها نیست، با توجه به اینکه باید تحت نظر باشند، در کنار آنها منتور حضور داشته باشد و طرح کسب و کار آنها مورد پایش قرار گیرد به این فضای اشتراکی نیازمند بودیم.

شمس ادامه داد: با راه‌اندازی این فضا مشکلات برطرف می‌شود و می‌توانیم میزبان گروهایی نزدیک به 20 تا 30 گروه به صورت همزمان در فضای کار اشتراکی باشیم.
انتهای پیام/ز

R41371/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۰۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر آموزش عالی، علم و فناوری کشور زیمباوه و تعدادی از مسئولان اجرایی ‌نمایشگاه اینوتکس برگزار شد.

روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در این مراسم گفت: نمایشگاه اینوتکس، فرصتی برای نمایش قدرت و توانایی شرکت‌های دانش‌بنیان و‌ تیم‌های خلاق کشور است.

دهقانی ادامه داد: خبر خوش این است که امسال، میزان فروش محصولات دانش‌بنیان کشور بالغ بر ۵۰۰ و سی هزار میلیارد رسیده است و حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور، افزود: امسال، صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حدود سه‌برابر افزایش یافته  و طبق آمار گمرک به ۲ ونیم میلیارد دلار رسیده است.

وی بر همکاری‌های بین‌المللی ایران با کشورهای دیگر تاکید کرد و گفت: درحال حاضر، ایران قابلیت همکاری‌های گسترده بین‌المللی با قطب‌های فناوری دنیا را دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت پارک فناوری پردیس به‌عنوان «بهشت فناوری منطقه» گفت: پارک فناوری پردیس باید به «هاب همکاری مشترک با کشورهای همسایه» برای همکاری‌های فناورانه تبدیل شود.

دهقانی اشاره کرد: در حال‌حاضر، کشورهای روسیه، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و زیمباوه برای همکاری‌های فناورانه با ایران، اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی در‌ادامه افزود: راه‌اندازی و تاسیس شهرک نخبگانی فناورانه و  تمام‌عیار در‌ پارک فناوری پردیس از جمله برنامه‌های مهم است که امسال کلید خورده و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.

دهقانی با تاکید بر آمادگی‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: پارک فناوری پردیس، قابلیت تبعیت از بند ۱۳ و ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان را دارد و می‌تواند در سال‌های آینده به شهر نوآوری تبدیل شود.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه گفت: ما در برنامه ششم توسعه قول دادیم که تعداد ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری راه‌اندازی شود اکنون با ظرفیت پذیرش نخبگان کشور آماده به فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری